Zoeken
Kies uw taal

Vacature doktersassistent 24-38uur

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Kamperland is op zoek naar een:

Doktersassistent, 24-38 uur per week

Ben je toe aan iets nieuws? Verandering van omgeving of een nieuwe uitdaging? Het werken bij een apotheekhoudende huisartsenpraktijk in een toeristisch gebied is uitdagend, leuk en veelzijdig. Wij zijn op zoek naar een doktersassistent die kan improviseren, van aanpakken houdt en graag samenwerkt in ons team van huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten, apothekersassistenten en praktijkmanager.

Wat ga je doen bij ons?

Jouw werkzaamheden zullen afwisselend zijn. Als doktersassistent ben jij hét aanspreekpunt voor de patiënten en huisartsen. Jij zorgt ervoor dat patiënten zich gehoord en gezien voelen, aan de balie, de telefoon en in de wachtruimte en behandelkamer. Jij bent een belangrijke schakel in de organisatie en verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de spreekuren. Jouw werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit:
– Uitvoeren van baliewerkzaamheden
– Telefonisch triage uitvoeren en afspraken inplannen
– Administratieve taken
– Het assisteren van de huisarts bij de uitvoering van bepaalde ingrepen

Omdat we een apotheekhoudende praktijk zijn, is het ondersteunen van je collega’s in de apotheek met hand- en spandiensten ook onderdeel van je taak. Net als de mogelijkheid tot een eigen  assistentespreekuur met injecties zetten, wondcontroles, uitstrijkjes afnemen, bloeddruk meten, oren uitspuiten, stikstof behandelingen en bloedafnames etc.

Over je werkplek

De Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Kamperland biedt huisartsenzorg over de hele breedte. Er heerst een persoonlijke en vriendelijke werksfeer. De medewerkers zijn betrokken en zij verrichten de werkzaamheden op professionele wijze. We werken met Medicom en Pharmacom. De praktijk is gecertificeerd. Je hebt de mogelijkheid om te groeien in onze praktijk op interessegebieden, die je zelf kunt aangeven. Wij bieden een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband onder voorwaarden van de CAO-Huisartsenzorg.

Wie zoeken wij?
  • Je beschikt over het MBO-diploma doktersassistent.
  • Je vindt respectvol omgaan met patiënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de patiënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met patiënten en andere zorgdisciplines.
  • Je bent vaardig met de computer.
  • Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en kunt dit combineren met werken in een team.
  • Je werkt zorgvuldig, zelfstandig en kunt oplossingsgericht denken.
  • Je bent leergierig en je ziet nieuwe situaties als een uitdaging om je kennis te vergroten.
  • Je beschikt over een collegiale houding en bent bereid bij te springen in geval van ziekte of vakantie.
  • Spreekvaardigheid in Engels of Duits is wenselijk.
Hebben we je enthousiast gemaakt?

Stuur dan je motivatiebrief en cv per mail naar t.netsere@zhco-periscaldes.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze praktijkmanager Tatiana Netsere op 06-83837691 of via bovenstaand e-mail adres. Eerst kennismaken door een dagje mee te lopen op de praktijk is natuurlijk ook mogelijk.

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.