Zoeken
Kies uw taal

Vacature financieel en administratief medewerker 4-6 uur

De samenwerkende Apotheekhoudende Huisartsenpraktijken Kamperland en Colijnsplaat zijn op zoek naar een enthousiaste:

Financieel en administratief medewerker 4-6 uur

Ben jij gek op cijfers? Heb je behoefte aan verandering van omgeving of toe aan een nieuwe uitdaging? Het werken bij een apotheekhoudende huisartsenpraktijk in een toeristisch gebied is uitdagend, leuk en veelzijdig. Dus heb je werkervaring als financieel medewerker en lijkt het je leuk om daarnaast ook administratieve taken onder je hoede te nemen? Reageer dan snel!

Werkzaamheden

Als financieel en administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële processen in huisartsenpraktijk Kamperland en Colijnsplaat. Met jouw administratieve werkzaamheden ondersteun je verschillende werkprocessen in deze huisartsenpraktijken. Jouw werkzaamheden zullen afwisselend zijn.

Over je werkplek

De samenwerkende Apotheekhoudende Huisartsenpraktijken Kamperland en Colijnsplaat bieden huisartsenzorg over de hele breedte. Er heerst een persoonlijke en vriendelijke werksfeer. Je maakt als collega deel uit van de teams met daarin huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten, apothekersassistenten en een praktijkmanager. De medewerkers zijn betrokken en zij verrichten de werkzaamheden op professionele wijze. Voor de financiële administratie werken zij met Exact online.
In de praktijken heb je de mogelijkheid om te groeien in interessegebieden, die je zelf kunt aangeven. Zij bieden een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband onder voorwaarden van de CAO-Huisartsenzorg, waarbij thuiswerken of hybride werken bespreekbaar is.

Wie ben jij?
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je bent een kei met cijfers en werkt nauwkeurig
  • Je hebt ervaring met Exact online
  • Je bent handig met MS Office, zoals Outlook, Word en Excel
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief
  • Je hebt een positieve instelling
  • Je hebt affiniteit met de huisartsenzorg
Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en cv per mail naar t.netsere@zhco-periscaldes.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de praktijkmanager Tatiana Netsere op 06-83837691 of via bovenstaand e-mail adres. Eerst kennismaken en kijken waar je komt te werken, is natuurlijk ook mogelijk.

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.